Thursday, 6 April 2017

๐Ÿ‘ธ Running Diva 2017@ Heriot-Watt Universiti Putrajaya~190317 ๐Ÿ‘ธ

ุจِุณْู…ِ ูฑู„ู„َّู‡ِ ูฑู„ุฑَّุญْู…َู€ู†ِ ูฑู„ุฑَّุญِูŠู…

#Throwback

Nampak tak betapa gigihnya beriadah 
Pepagi buta dah bangun...
Nak lari punya pasal...



Kan dah kabor, gambar kasut adalah WAJIB..!
Walaupun setiap kali event kasut yg sama jer  



 
 
Bukan main lama berlari baru 5km..???
5km to goooooooo...!!
 


Stress betul muka brader nie....
Asal kami lari beberapa langkah, stop.. selfie....!




Brader tu lagik... ahahahaaa..!
Gadis & bunga
Steady Reen pakai berlari...



 
 
Waaaahhh..! Diva gitewwwwww..! ๐Ÿ‘ธ
 


Rehat jap lah...
Alaaa... lagik 1km jer...
Apa ada hal


Dah sampaiiiii...!
Nak tercabut lutut dibuatnya




Ini lah partner saya masa running diva...
Dia nya berdesup ntah power apa dia guna pun x tau
Tp, lastnya kena tunggu gak mama kt penamat......

Sbb kena sama² ambik medal





Dah lari 1km lebih baru perasan apps nie tak on
Kelam kabut nya pasal, terlewat 2min peserta dah gerak...
Turun keta terus follow lari terus
Kiranya lebih 10,000 steps gak..
Dlm masa lebih kurang 1 jam ½...





Minum milo anda jadi sihat dan kuat...!
Suka tul dengan milo dari lori nie...
saper tau resepi air milo sedap nie..???




 Running 10km done..!



Taraaaaaa..!!!
Kumpul sijil lagik...



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...