Thursday, 25 May 2017

Happy 15th Anniversary..!

بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم



Dulu...
Takde wasap..
Takde wechat.. ...

Fb pun takde..
Ada sms, tp kiter pulak takde hp
Jumpa kt kolej...
Cukup menyampah dgn dia dulu
Suka sakitkan ati org..
Suka cari gaduh
Dari benci jadi suka
Dari meluat jadi sayang
Waahhh gitu..!

Jodoh tu rahsia Allah kan..
Alhamdulillah..
Hari ini, 25/5/2017 cukup 15thn usia perkahwinan kami..
Masih jauh lagi perjalanan kami...
Doakan kami kekal hingga Jannah






Thanks @strictly.linot choc bouquet yg superb

Friday, 19 May 2017

🏃 MILO Breakfast Day 2017 ~ 140517 🏃

 
بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم


#ThrowBack

Ini larian yang paling HOT..!
Mana tak nya, bukan main lama tunggu untuk open register...
Setiap hari gigih buka website milo...
Bila dia open pukul 6pm, pukul 9pm sold out..! 😱
Alhamdulillah, mujur sempat...
Walaupun line slow tahap siput vavi 😛
Ini lah larian yang kami tunggu² selama nie...

Collect racekit di Atria Mall Damansara..
Bapok jauh nak collect..
Kalau buat kat Putrajaya kan senang...
Tshirt larian cantik..! 😍


















Larian diadakan di Anjung Floria Putrajaya...
Nape buat tmpt kecik dik nonnnnn...!
Peserta jer dah cecah 15k...! 🙌


 
 
 
 
 
 
Nampak keterujaannya disitu.. ahahahahaaa..!
Dengan si kecik tu sekali terjebak follow mama berlari...
Alhamdulillah, gali punya gali jumpa gak baju kaler ala² sedondon dgn kami 💋
 
 
 
 
 
 
 
Geng² kelab isteri ramai join...
Tapi tak semua kami jumpa...
Meremut orang.. ahahhaaaa..!

 






 
   





 

Si Qistina tu kalau ikutkan demam tu...
Tapi dia yang excited nak ikut...
Alhamdulillah nmpk dia sihat je sepanjang larian...


Yeaaahhh..! Puas hati dapat minum milo banyak²...
Minum banyak² air milo sampai sembelit
Waahhhh..! Rasa tetap sama mcm zaman skolah dulu
 
 
 
 
 
Almost 28 years...
Dlm ribuan org, siapa sangka boleh terjmpa kwn lama...
Ex-Clifford 1988
Norhazlina Khalid, rupa awak tak berubah masa darjah 3 dulu...
ahahhahaaa..!
 
 





Nmpk tak kebizian nya disitu..
Bz call mak² bdk lps jmpa ank² mereka yg ilang..
Macam²  hal nya aritu...
Anak hilang gigih lah mencari...
Suami ilang sorry.. sila cari sendiri...
Ahahhahaa..! 🙆
 
 
 
 
  
3km running done
Ehhh...! sebenarnya lebih 3km rupanya...
 
 
 
 
 
Cantik kan medal dia 💘
 
 






 
 
 



 
Hasil dari goodies bag...
Wahhhh..! jimat stok sebulan..!
 
 
 
  
Kesimpulan nya....
Larian MILO sgt best..! 💟 
Sgt havoc..! 💘
In Shaa Allah tahun depan nak join lagik..
 

 

Thursday, 18 May 2017

🚴💨Putrajaya Community Ride ~ 130517 (Siri 1) 🚴💨

بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم



#ThrowBack

Siri 1 Kayuhan Komuniti Putrajaya @ SK Presint 8(1) pada 13/5/2017


 
 
 
 
 
 
Kali nie kami ada ahli² baru
Taraaaaaa...!
 
 
 

 
 
Lmbt sgt kunan nak rasmikan nie..
Bukak helmet dulu lah

 
 
 
 
1st pitstop...
Bekpes umah kunan
🍩🍚🍲🍸🍹
Penat cam dia yg mengayuh
 
 
 
 
 
10km biking done..!
Selesai siri 1......

Ada 3 siri lagik

 
 

 
Sebelum balik sibuk lah si Qistina nie...
"Mama, cpt gambar kaki.."
Mana tumpahnya kuah kalo tak ke pinggan mama
 
 
 

Tiba² je ada kaki kecik terselit...
Ahahahhaaaa..!
 

 

 
 
 
 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...