Friday, 19 May 2017

🏃 MILO Breakfast Day 2017 ~ 140517 🏃

 
بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم


#ThrowBack

Ini larian yang paling HOT..!
Mana tak nya, bukan main lama tunggu untuk open register...
Setiap hari gigih buka website milo...
Bila dia open pukul 6pm, pukul 9pm sold out..! 😱
Alhamdulillah, mujur sempat...
Walaupun line slow tahap siput vavi 😛
Ini lah larian yang kami tunggu² selama nie...

Collect racekit di Atria Mall Damansara..
Bapok jauh nak collect..
Kalau buat kat Putrajaya kan senang...
Tshirt larian cantik..! 😍


















Larian diadakan di Anjung Floria Putrajaya...
Nape buat tmpt kecik dik nonnnnn...!
Peserta jer dah cecah 15k...! 🙌


 
 
 
 
 
 
Nampak keterujaannya disitu.. ahahahahaaa..!
Dengan si kecik tu sekali terjebak follow mama berlari...
Alhamdulillah, gali punya gali jumpa gak baju kaler ala² sedondon dgn kami 💋
 
 
 
 
 
 
 
Geng² kelab isteri ramai join...
Tapi tak semua kami jumpa...
Meremut orang.. ahahhaaaa..!

 






 
   





 

Si Qistina tu kalau ikutkan demam tu...
Tapi dia yang excited nak ikut...
Alhamdulillah nmpk dia sihat je sepanjang larian...


Yeaaahhh..! Puas hati dapat minum milo banyak²...
Minum banyak² air milo sampai sembelit
Waahhhh..! Rasa tetap sama mcm zaman skolah dulu
 
 
 
 
 
Almost 28 years...
Dlm ribuan org, siapa sangka boleh terjmpa kwn lama...
Ex-Clifford 1988
Norhazlina Khalid, rupa awak tak berubah masa darjah 3 dulu...
ahahhahaaa..!
 
 





Nmpk tak kebizian nya disitu..
Bz call mak² bdk lps jmpa ank² mereka yg ilang..
Macam²  hal nya aritu...
Anak hilang gigih lah mencari...
Suami ilang sorry.. sila cari sendiri...
Ahahhahaa..! 🙆
 
 
 
 
  
3km running done
Ehhh...! sebenarnya lebih 3km rupanya...
 
 
 
 
 
Cantik kan medal dia 💘
 
 






 
 
 



 
Hasil dari goodies bag...
Wahhhh..! jimat stok sebulan..!
 
 
 
  
Kesimpulan nya....
Larian MILO sgt best..! 💟 
Sgt havoc..! 💘
In Shaa Allah tahun depan nak join lagik..
 

 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...