Friday, 6 December 2013

Cherating ❥❥ Kemaman ❥❥ Kuala Terengganu ~ Part 1

Ini citer bulan lepas...
baru berkesempatan nak ceritakan dlm blog..

22/11/2013

Bertolak dari rumah dalam pukul 9.30am...
wahh..! sakan masing² bangun awal sbb nk berjalan punya pasal..


Sket² Aqil tanya "bila nak sampai...?"
asal berhenti kt pump station jer akan tanya "dah sampai ke..?"
ehehhee..! relax ler Aqil...
jauh lagik perjlnan...





Selepas kira² 5 jam perjalanan dicampur dgn berhenti breakfast, berhenti di pump station, berhenti utk papa solat Jumaat, akhirnya kami sampai juga tempat yg dituju..










Actually, resort nie last minute booking...
booking pun thru phone jer atas dasar percaya...
so far ok la...
resort 2 ★★...
Room dia biasa² jer...
yang best nya ada breakfast keesokan harinya...
tak payah nk keluar cari mknan...

So, sesiapa yg berminat nak ke resort nie, aku sertakan address & no tel nya...

Mercu Beach Resort
Lot 1589, Jalan Kuantan-Kemaman Gebeng,
Kuantan, Pahang, Malaysia
Tel : 609-5821002
Fax :609-5821031

Petangnya kami ke Pantai Cherating....
tak mandi pun, sbb payah x de tmpt utk bilas...
papa decide mandi kt Pantai di resort jer esoknya...
so, memasing cuci mata tepi Pantai Cherating sambil Aqil main layang²...







Muka Aina yg tak puas ati tak dapat main layang².. lepas Aqil, Aqil lagik.. lepas tu Aqil lagik.. Aqil.. Aqil.. Aqil jer.. hik hik hik..!


Ok, jom blk bilik... g cuci kaki dulu.. lepas mandi kiter g makan
 (◦'ںˉ◦)





** Bersambung **













No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...