Tuesday, 2 May 2017

#KakakBalikAsrama

بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم 


Selepas 3 hari bercuti, akhirnya hantar kakak balik asrama
Sebenarnya, boleh je balik naik bas maktab...
Tapi, papa memang akan prefer hantar kakak balik...
Alasan dia "kita dah la jarang spend time dgn Anis.. Apa salahnya kita hantar dia.." 😺
Ok lah, mama follow aje...

Aksi anak² masa otw hantar kakak Anis ke MRSM Lenggong...
Si kecik tu pun bukan main posing..
ehehheheee..!


Alhamdulillah dah sampai...
Siap² solat Zohor & Asar di surau maktab...
Sebelum balik, sempat adik² 'buli' kakak...
Nak digomolnya kakak..
Ahahahhaaa..!
Lagi kakak kata x nak, lagi dorg sakat



 

In Shaa Allah jmpa cuti skolah ujung bln nnt kakak...
Pesanan mama semalam..
"Kalo rasa tak sdp ati nk lakukan sesuatu, jgn buat.. Bykkn baca ayat kursi buat pelindung diri.."


Ada sebab mama pesan camnie




No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...